Vilka Instagram modeller är bäst att följa?

Med miljontals människor på Instagram är det väldigt lätt att gå vilse i bild-djungeln. Man finner sig själv ofta följa människor som man senare bara scrollar förbi och inte lägger märke till, kanske gillar man bara bilden av vana och inte för genuint intresse. Ditt Instagram-flöde borde vara som en påse gott och blandat, med olika typer av inspirerande innehåll. Så vilka Instagram modeller är då bäst att följa?

Vilka Instagram modeller är bäst att följa?

Ta reda på vad det är för typ av innehåll som intresserar dig, som får dig att känna glädje. Kittlar det när du ser bilder på kristallklart vatten, djärva sminkningar eller är lyx, flärd och mode mer din smak? Med dessa Instagram modeller kommer alla dina behov vara tillfredsställda, och din Instagram kommer återigen vara en rolig del av din vardag där inspirationen flödar varje gång du tar upp din mobiltelefon.

En blandning av sött och salt

Med det senaste modet på ryggen visar Annabelle Fleur, @annabellefleur oss hur man klär sig i alla delar av världen med stil. Storstad som tropiskt paradis, men alltid med samma klassiska elegans. Om du inte följer henne redan, är det precis vad ditt flöde saknar! Nästa modekonto tillhör ingen mindre än Kendall Jenner, @kendalljenner. Få direkt insyn i en supermodells vardagsliv med backstagebilder ifrån de hetaste plåtningarna och runway shows av de största namnen.

För dig som älskar att resa. Med jordnära färger och och fantastiska vyer är det inte konstigt att Jessica Stein, @tuulavintage med sina 2,3 miljoner följare låter hennes fria natur och familjevänliga flöde ge en småbarnsfamilj chansen att drömma sig bort. En person som ständigt är ute och reser är Instagram modellen Shani Grimmond, @shanigrimmond. Du kan enkelt följa hennes resor via Instagram, där hon delar med sig av sin vardag samt sin roliga natur.

Den största skönhetsgurun vi har idag, Jeffree Star, @jeffreestar är till för dig som älskar smink, starka färger och ännu större personlighet. Man vet aldrig vad Jeffree hittar på härnäst, men var säker på att det inte är något du vill missa. NikkieTutorials, @nikkitutorials är ännu en begåvad makeupartist som främst delar med sig av sina olika sminkningar till sina följare, det vore en skam för en sminkälskare att inte följa henne.